Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

De ultieme televisie ervaring met Horizon TV van UPC
zaterdag, 17 november 2012 19:36

Horizon tv van UPCLive tv pauzeren en opnemen, Video on demand en je foto's direct van je telefoon naar je tv streamen, dit en nog veel meer kan je met Horizon TV van UPC.

Horizon Televisie is zoveel meer dan gewone digitale televisie. Het is een totaal oplossing voor de ultieme televisie avond. Horizon is een mediabox met een ingebouwd draadloos modem, dus geen losse modem meer nodig en een DVR om op te nemen. Doordat er een draadloos modem zit ingebouwd in de mediabox kan je gemakkelijk je mobiele apparaten zoals laptop, telefoon of tablet aansluiten op de televisie. Je kan op deze manier direct vanaf je mobiele apparaat filmpjes,foto's of muziek afspelen op je televisie. Met de DVR kan je tot 100 uur opnemen en het mooie van deze DVR is dat je wel vier programma's tegelijk op kunt nemen, bij andere recorders kan je vaak maar 1 programma opnemen. Nog een leuke functionaliteit is dat de box aanbevelingen geeft voor programma's op basis van programma's die je vaak kijkt. Natuurlijk kan je verder nog gebruik maken van Video on demand en programma gemist. Ook heeft UPC een applicatie voor op je Tablet of mobiele telefoon waarmee je ook live tv kunt kijken maar ook op afstand een programma opnemen.

» UPC kabel internet

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen