Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Frankrijk wil net als Nederland netneutraliteit vastleggen
vrijdag, 15 maart 2013 11:59

Netneutraliteit FrankrijkFrankrijk heeft aangegeven netneutraliteit wettelijk vast te willen stellen, ze zouden hiermee het derde Europese land zijn.

Nederland en Slovenië gingen Frankrijk al voor in een wet voor netneutraliteit. Fleur Pellering, de Franse minister van economische zaken, presenteerde deze week een plan voor de wetgeving voor netneutraliteit. Wat opvalt aan het plan is dat het vrij vaag is, zo staan er geen straffen in bij overtredingen van de wet. De digitale burgerrechtenorganisatie La Quadrature de Net is niet blij met het voorstel omdat in het voorstel slechts over een principe van netneutraliteit nastreeft er zonder sancties verbonden bij overtreding van de wet. De organisatie geeft aan dat ze voor Frankrijk streven naar net zo een wet als die in Nederland is aangenomen. In de wet die in Nederland is aangenomen staat dat providers geen extra heffing mogen invoeren op diensten als Skype en Whatsapp. Tevens staat er dat het verboden is om bepaald verkeer voorrang te geven boven anderen en om diensten te blokkeren.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen