Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Internetprovider UPC gaat kabelprovider Ziggo overnemen
dinsdag, 28 januari 2014 11:03

DUpc gaat Ziggo overnemene toekomst van de kabel in Nederland.

In het nieuws is het de afgelopen dagen al naar voren gekomen, Liberty Global heeft daadwerkelijk plannen om Ziggo over te nemen, al eerder had UPC een bod op Ziggo gedaan echter toen werd het afgeslagen door de aandeelhouders. Dit maal is er een bod van 10 miljard euro gedaan door het moederbedrijf van UPC, De aandeelhouders hebben 11 euro per aandeel als bod gekregen plus nog een deel aandelen in Libery Global, echter de goedkeuring van de aandeel houders is niet het enige probleem dat UPC momenteel in de weg staat. Het volgende probleem is dat de waakhond ACM dit zal moeten goedkeuren, door de grote verschuiving zal het leiden tot een diepgaand onderzoek. De mededing autoriteit zal ook naar dit onderzoek kijken en deze factie moet ook overeenkomen me de deal. De overname zal betekenen dat Ziggo 90% van het belang in Nederland heeft, dit maakt Ziggo een grootmacht is op de markt.

Wij verwachten dat de mededeling autoriteit zal verplichten dat de kabel markt moet worden open gebroken, waardoor dit tot veel nieuw leven zal leiden in deze markt en ook kansen bied voor zelfstandige ondernemingen maar ook bekende partijen zoals: Tele2 en Online die ook interesse hebben in de markt. Als dit gebeurd zal er een concurrentie ontstaan. Hier door is Ziggo niet meer de groot macht en geeft het de consument ( U ) de mogelijkheid om een goedkoper contract af te sluiten, en dit is natuurlijk wat u eigenlijk echt wil in de toekomst!

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
ยป Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen