Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Internet via de kabel van Ziggo per 1 mei sneller
dinsdag, 01 april 2014 12:05

De beste kabelproviderInternetprovider Ziggo verhoogt per 1 mei de downloadsnelheid van alle klanten. Met ingang van 1 april zijn de kosten van alle abonnementen verhoogd

Verhoging kosten

Vandaag op 1 april 2014 is de prijs verhoging van alle pakketten ingegaan, alle klanten zullen vanaf vandaag 1 euro per maand meer betalen voor hun abonnement. Deze verhoging was vorig jaar al aangekondigd en alle afnemers hebben ook per brief een notificatie ontvangen. De verhoging van de internetsnelheid was echter niet aangekondigd.

Verhoging internetsnelheid

De verhoging in downloadsnelheid is beschikbaar voor iedere klant die internet afneemt, de verhoging is uiteraard ook voor nieuwe klanten. De laagste verhoging in downloadsnelheid is het Alles in 1 basis en het Z1 pakket, deze gaan beiden met 10 Mb/s omhoog, echter is dit wel een verhoging van 50%. Het Z2 abonnement van 60 Mbit/s is met een verhoging van 30 Mbit/s ook 50% verhoogd. Het Z3 abonnement zal per 1 mei 180 Mbit/s bieden, dit is een verhoging van 20%. Hieronder is een overzicht van alle verhogingen, up- en download. Tevens is de download snelheid van het zakelijk ZZ3 abonnement verhoogd naar 200 Mb/s.

Pakket Download in Mbit/s (Voor 1 mei) Upload in Mbit/s (Voor 1 mei) Download in Mbit/s (Na 1 mei) Upload in Mbit/s (Na 1 mei)
Z1 20 2 30 3
Z2 60 6 90 9
Z3 150 15 180 18
Alles in 1 Basis 20 2 30 3
Alles in 1 Plus 60 6 90 9
Alles in 1 Extra 150 15 180 18

Voordelen van de verhoging

De voordelen zijn vooral praktisch, zo haal je een hogere downloadsnelheid. Door de verhoging van 10 Mbit/s kunnen klanten met het basis abonnement genieten van soepele HD streams. Daarnaast zullen websites sneller laden en online films soepeler afspelen.

Ingangsdatum

Vanaf 1 mei begint Ziggo met het resetten van routers op afstand, dit zal 8 weken lang doorgaan. Je kan er ook voor kiezen om zelf je router te resetten, dan kan gelijk op 1 mei al genieten van de hogere internetsnelheid Internet via de kabel

Met deze verhoging is de keuze voor het aanschaffen van kabel sneller gemaakt, de verhoging zorgt er voor dat zelfs het basis abonnement van Ziggo dezelfde downloadsnelheid heeft als ADSL provider online.

> Bekijk de vergelijking tussen ADSL en de kabel


 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
ยป Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen