Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Sneller internet via kabel van Ziggo
donderdag, 15 januari 2015 09:35
Sneller internet via kabel van Ziggo voor zakelijke klantenZiggo heeft de snelheid van zijn internet via kabel verhoogd voor zakelijke klanten met een alles in 1 pakket. Hierdoor is een groot verschil tussen de snelheid van thuisgebruikers en zakelijke klanten te zien.

Snel internet via kabel voor zakelijk

Zowel de download als de uploadsnelheid van het zakelijk internet via kabel heeft Ziggo verhoogt. De nieuwe snelheden zullen vanaf 1 maart 2015 ingaan. Echter zullen de prijzen van de abonnementen daarbij stijgen. Dit heeft onder meer te maken met de inflatie en investeringskosten van Ziggo.

Ziggo zal tevens in maart de prijzen voor de consument verhogen. Echter krijgen zakelijke klanten toegang tot sneller internet via kabel. De consument zal nog even moeten wachten op een snelheidsverhoging. Ziggo biedt zijn consumenten echter al een zeer hoge snelheid aan voor een scherpe prijs. Hieronder is een overzicht van de huidige pakketten voor de consument.

Naam van Pakket Maandprijs Snelheid Meer informatie
       
ALles in 1 Z1

€ 39,95 30Mbit/3Mbit
       
Alles in 1 Z2

€ 49,95 90Mbit/9Mbit
       
Alles in 1 Z3
€ 59,95 180Mbit/18Mbit

Voordelen van sneller internet via kabel

Een alles in 1 pakket met internet via kabel van Ziggo is zeer voordelig voor de consument. Het hele gezin kan probleemloos gebruik maken van het internet zonder dat men dat merkt aan de snelheid. HD films streamen en tegelijk een online spel spelen is geen enkel probleem met de hoge download en uploadsnelheid.

Hoewel Ziggo voor de consumenten nog geen internet snelheid verhoogt heeft, zal dit slechts een kwestie van tijd zijn. Het is namelijk zo dat Ziggo bezig is met het testen van een veel hogere snelheid op zijn kabelnetwerk. Ziggo verhoogt namelijk regelmatig gratis de snelheid voor consumenten zoals zij dit al eerder deden in mei. Voor nu is een verhoging nog niet aangekondigd.

» Internet via kabel vergelijken
 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen