Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Ziggo internet via kabel sneller voor consument
woensdag, 18 maart 2015 09:06
Ziggo internet via kabel sneller voor consument De snelheden van internet via kabel bij Ziggo zijn verhoogd voor de consumenten. Hiermee wilt Ziggo de beste internetprovider van Nederland blijven.

Internet via kabel nog sneller

Internet via de kabel wordt steeds populairder in Nederland, dat is tevens niet zo gek aangezien Ziggo zowel snel als betaalbaar internet aanbiedt. Daar komt bij dat zij wederom de snelheden van hun abonnementen hebben verhoogd. Uiteraard biedt ADSL nog goedkoper internet dan de kabel, echter is ADSL niet zo stabiel en weet het niet altijd de beloofde internetsnelheid te leveren. Dit komt dan voornamelijk door de afstand tussen uw huis en de wijkcentrale, met kabelinternet verliest men bij die afstand minder snelheid.

Internet via kabel in de toekomst

Het is te verwachten dat internet via de kabel in de toekomst nog sneller gaat worden. Tot nu toe bieden Ziggo en UPC een maximum snelheid aan van 200 Mbit/s, echter is het zo dat Ziggo al testen uitvoert om consumenten 500 Mbit/s aan te kunnen gaan bieden. Hiermee spelen zij in op de vraag naar sneller internet doordat steeds meer mensen gebruik maken van streaming diensten zoals Netflix. Bovendien zullen 4k films in de toekomst gestreamd kunnen worden. Hiervoor heeft men een zeer snelle internet verbinding nodig.

Niet alleen is sneller internet via de kabel nodig voor 4k films, het is tevens zeer handig voor het downloaden van games. Hedendaags is de bestandsgrootte van een game al snel 30 GB, daar komt bij dat steeds meer uitgevers afstappen van de fysieke DVD's en hun games online aanbieden. Bovendien is het wel zo prettig wanneer men met meerdere mensen in huis gebruik maakt van het internet, dat iedereen gebruik kan maken van een hoge snelheid. Door de maximum internetsnelheid te verhogen maakt Ziggo dit meer dan mogelijk en heeft iedereen in huis beschikking tot razendsnel internet.

» Internet via kabel vergelijken tussen Ziggo en UPC
 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen