Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Internet via kabel bij Ziggo
dinsdag, 19 mei 2015 07:43
Internet via kabel bij ZiggoNa de fusie tussen UPC en Ziggo is gekozen om verder te gaan onder het merk Ziggo doordat deze provider het sterkst zijn merk had weggezet. Internet via kabel is dus alleen nog maar te krijgen bij Ziggo.

Wat is nieuw bij internet via kabel

Door de fusie tussen Ziggo en UPC werden de netwerken samengevoegd en werd het dus mogelijk om meer diensten aan te bieden. Zo is het TV pakket uitgebreid en zijn de snelheden van het internet verhoogd. Hoewel de twee bedrijven verder gaan onder de merknaam Ziggo, zien we veel dingen van UPC terug bij de nieuwe abonnementen. Zo bevat het tv pakket dat standaard geleverd wordt nu 60 digitale zenders waarvan 27 in HD. Bij een Max pakket krijg je 115 digitale tv zenders waarvan 37 in HD.

Ziggo biedt nu MyPrime en een Horizon Mediabox aan. Deze diensten werden voorheen alleen aangeboden door UPC maar zijn nu voor alle klanten met internet via kabel beschikbaar om af te nemen. Ziggo MyPrime biedt klanten de mogelijkheid om meer dan duizend films en afleveringen van series te kijken. Het is een variant op Netflix met een ander aanbod. Met de Horizon Mediabox kun je interactief TV kijken. Zo is het mogelijk tot wel 4 programma's tegelijk op te nemen, tv programma's te pauzeren en terug te spoelen en gebruik maken van programma gemist tot één week terug.

Online tv kijken met internet via kabel

Wanneer je internet via kabel afneemt bij Ziggo krijg je daar interactieve tv bij. Bovendien is het daarmee mogelijk om online tv te kijken via de Horizon Go app. Deze is beschikbaar voor zowel een Android of iOS tablet/smartphone. Wanneer je liever online tv kijkt op je laptop dan kan dat via de website horizon.tv.

Met de beste deal weken van Ziggo betaal je momenteel voor een abonnement slechts € 39,95 per maand gedurende de eerste drie maanden. Deze korting krijg je bij alle totaal abonnementen van Ziggo.

» Vergelijk hier goedkoop kabel internet en tv bij Ziggo
 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen