Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Ziggo biedt het beste internet via kabel
woensdag, 27 januari 2016 12:30

Ziggo biedt het beste internet via kabelProvider Ziggo biedt internet via kabel aan in Nederland, daarnaast is het ook mogelijk om een telefoonlijn en een tv abonnement aan te schaffen. Ziggo biedt vele voordelen voor klanten zoals online tv kijken en internetbeveiliging.

De pakketten van Ziggo met internet via kabel

Provider Ziggo biedt drie soorten pakketten aan met internet via kabel, televisie en een telefoonlijn. De prijzen lopen uiteen van € 45,95 per maand tot € 73,95 per maand. Voor ieder pakket is er momenteel een actie waardoor de eerste zes maanden € 34,95 per maand kosten. Het voordeel van internet via kabel is dat er minder snelheidverlies optreedt ten opzichte van ADSL internet. Zo behaal je vaker de beloofde snelheid. In onderstaand overzicht zijn de drie verschillende pakketten van Ziggo te zien.

Naam van Pakket Gemiddelde maandprijs Internetsnelheid Televisie/telefoon
       

Start

€ 40,45 40Mbit/s 70 TV zenders
10 ct p/min
       

Complete

€ 47,45 120 Mbit/s 70 TV zenders
10 ct p/min
       

Max

€ 54,45 200 Mbit/s 115 TV zenders
10 ct p/min

Met een internetsnelheid van 40 Mbit/s heb je voldoende snelheid om te surfen en om e-mails te versturen. Wil je echter veel films streamen of bestanden downloaden, dan is het aan te raden om te kiezen voor 120 Mbit/s of 200 Mbit/s. Je kunt met Ziggo voor €0,10 per minuut bellen naar zowel vaste als mobiele nummers.

De voordelen van provider Ziggo

Internet provider Ziggo biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere internet providers. Het eerste voordeel wat Ziggo biedt, is het gebruik van WifiSpots. Met WifiSpots kun je overal in Nederland met je smartphone of tablet gratis verbinden met de beschikbare Wifi netwerken. Hierdoor kun je veel geld besparen op een mobiel abonnement. Daarnaast biedt Ziggo ook internetbeveiliging aan, dit houdt in dat je gratis gebruik kunt maken van antivirussoftware die automatisch virussen opspoort en verwijdert. Ziggo heeft sinds kort ook een eigen tv zender, Ziggo Sport. Dit is een gratis kanaal waar allerlei verschillende soorten sporten worden uitgezonden. Het is ook mogelijk om hier meerdere kanalen van te ontvangen, dat is echter wel betaald. Het laatste voordeel wat voor iedere klant geldt, is het online tv-kijken. Via een app en een website kun je live televisie kijken, overal waar je bent.

Voor de klanten met de pakketten Complete en Max heeft Ziggo nog een voordeel, namelijk MyPrime. Met MyPrime kun je gratis series en films op je tv of tablet kijken. Voor klanten met het grootste pakket biedt Ziggo ook meer TV zenders aan.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen