Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

De beste klantenservice met internet via kabel
dinsdag, 21 juni 2016 06:49

De beste klantenservice met internet via kabelKabel provider Ziggo biedt de beste online klantenservice aan, maar breidt zich nu ook uit via de 'offline' kanalen. Ziggo gaat namelijk servicepunten openen in alle Media Markt winkels. De provider die internet via kabel aanbiedt, wilt hiermee dichter bij haar klanten zijn.

De uitgebreide ondersteuning bij internet via kabel

Gisteren heeft Ziggo bekend gemaakt dat zij servicepunten gaat openen in alle 49 Media Markt winkels. De provider opent zogenoemde shop-in-shops, hierbij kan je terecht voor zowel vragen over de abonnementen als technische vragen. Momenteel heeft Ziggo al vijftien fysieke winkels in twaalf verschillende steden. Met de nieuwe shop-in-shops wilt Ziggo landelijke dekking gaan bereiken. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om vragen over internet via kabel te stellen aan een Ziggo medewerker.

Naast de fysieke winkels blinkt Ziggo ook uit in de online ondersteuning voor huidige en nieuwe klanten. Zo heeft Ziggo haar eigen Ziggo community. Op dit forum kunnen consumenten vragen stellen en discussiëren met elkaar en met Ziggo medewerkers. Naast de Ziggo Community kan je de kabelprovider ook bereiken via een contactformulier, de telefoon en de Twitter webcare. Er zijn dus veel mogelijkheden om contact op te nemen met Ziggo.

Internet via kabel of ADSL

Ziggo is niet de enige provider die een goede klantenservice aanbiedt. Zo zijn er verschillende ADSL-providers, zoals KPN en Vodafone, die ook een goede klantenservice aanbieden. De providers KPN en Vodafone bieden zowel DSL internet als glasvezel internet aan. Nou is de vraag, moet ik kiezen voor internet via kabel of ADSL? Ten eerste moeten beiden verbindingen beschikbaar zijn op je adres, wanneer je hier uit wilt kiezen. Met een postcode check kan je achterhalen wat er beschikbaar is op je adres. Internet via ADSL gaat via de telefoonlijn. Het nadeel van ADSL internet, is dat hoe verder je van de wijkcentrale af woont, hoe langzamer je internet is. Bij internet via kabel is dit niet het geval en zal je dus bijna altijd de beloofde snelheid binnenhalen.

Ten tweede is kabel internet vaak sneller. Ziggo biedt drie internetsnelheden aan: 40 Mbit/s, 150 Mbit/s en 300 Mbit/s. Met ADSL internet kan je maximaal een internetsnelheid van 100 Mbit/s halen. Kabel internet is dus sneller dan ADSL internet. Echter is ADSL internet nog wel vaak goedkoper dan kabel internet. Mocht je dus voor het goedkoopste internet willen gaan, dan is het aan te raden om te kiezen voor ADSL internet. Wil je liever sneller en betrouwbaarder internet, dan is het aan te raden om te kiezen voor internet via de kabel.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen