Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Gratis tablet bij een alles-in-1 pakket van Ziggo
maandag, 10 oktober 2016 10:00
Gratis tablet bij een alles-in-1 pakket van Ziggo Bij het afnemen van een alles-in-1 pakket met televisie, internet en bellen ontvang je nu tijdelijk een cadeau van Ziggo. Als klant heb je twee opties: een gratis tablet of de eerste 3 maanden korting op je abonnement. Deze actie is geldig wanneer je een contract afsluit van 12 maanden. Wij zochten voor je uit wat de cadeaus inhouden en welke maandprijzen gelden voor de actie.

Een gratis tablet of korting

Bij het afnemen van een alles-in-1 pakket geeft Ziggo twee cadeauopties. De eerste optie is de Huawei MediaPad T1 7.0 Wifi tablet ter waarde van € 99,-. Deze tablet beschikt over 8 GB geheugen, GPS, bluetooth 4.0 en heeft 7 inch. Met deze tablet heb je een extra tv-scherm in huis en kan je gemakkelijk met de Ziggo Horizon app overal televisie kijken op je tablet. De actie werkt als volgt: binnen 4 weken na de ingangsdatum van je nieuwe abonnement ontvang je een brief of e-mail met daarin een persoonlijke actiecode. Met deze actiecode kan je zelf de tablet online aanschaffen. Wil je echter een grotere uitvoering? Dan kan je tegen een bijbetaling de 10inch Huawei Mediapad T1 10 Wifi aanschaffen.

Heb je al een tablet? dan geeft Ziggo de optie om op de eerste 3 maanden korting op je abonnementskosten te ontvangen. Bij een connect & play Start abonnement betaal je de eerste 3 maanden slechts 34,95 per maand in plaats van de gebruikelijke 45,95 euro per maand. Dit betekent dat je 15 euro per maand bespaard. Bij een Connect & Play Complete betaal je ook de eerste 3 maanden maar 34,95 per maand, in plaats van 59,95 per maand. Dat betekent dat je bij dit abonnement zelfs 25 euro per maand bespaard. De korting wordt de eerste 3 maanden automatisch verrekend op je factuur.

Kosten internet via kabel bij Ziggo

We hebben in de onderstaande tabel weergeven welke prijzen komen kijken bij een abonnement met korting of een abonnement met een tablet. Naast het verschil in cadeau is er ook onderscheid gemaakt tussen een internetsnelheid van 40 Mbit/s en 150 Mbit/s. Om een keuze te maken tussen de internetsnelheid is het aan te raden om af te wegen met hoeveel mensen je thuis gebruik maakt van internet en waarvoor je internet gebruikt. Ben je een grote gebruiker, dan is het aan te raden om te gaan voor 150 Mbit/s. Voordeel van internet via kabel is dat vrijwel altijd de beloofde internetsnelheid wordt binnengehaald. Je kunt er dus op vertrouwen dat de snelheid waar je voor kiest, bij Ziggo is dit 40, 150 of 300 Mbit/s, ook daadwerkelijk binnenhaald.

Naam van Pakket Tablet/korting Pakket Gemiddelde maandprijs

Start

Korting 40Mbit/s
70 TV zenders - 29 in HD
10 ct p/min
€ 43,20

Complete

Korting 150 Mbit/s
70 TV zenders - 29 in HD
10 ct p/min
€ 53,70

Start

Tablet 40Mbit/s
70 TV zenders - 29 in HD
10 ct p/min
€ 45,95

Complete

Tablet 150 Mbit/s
70 TV zenders - 29 in HD
10 ct p/min
€ 59,95

De totale kosten en kortingen zijn verrekend en gedeeld door het aantal maanden van het contract. Hierdoor kan je gemakkelijk zien wat het effect is van de eerste 3 maanden korting op je alles-in-1 pakket per maand.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen