Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Goedkoop kabelinternet
woensdag, 21 april 2010 14:59

Goedkoop kabelinternet, bellen en televisie via kabel

Indien u een totaal pakket wilt, dan raden wij u de starterspakketten van UPC en Ziggo aan. Wilt u een snellere internetverbinding dan heeft u zowel bij Ziggo als bij UPC de optie om tot 180-200MBit internet te nemen.

Beste alleen Internet via kabel

De internet abonnementen van UPC & Ziggo zijn allen zeer snel. Het goedkoopste abonnement van Ziggo is vaak al sneller dan wat in de praktijk met ADSL gehaald kan worden. Het is bij kabelproviders altijd zo dat het TV-abonnement inclusief is. Een internetabonnement zonder TV-signaal is dan ook niet mogelijk.

Wil je toch liever alle opties zien? Check dan deze alleen internet pagina. Daar worden de voor-en nadelen van kabel, ADSL en glasvezel internet besproken en kan je direct met een postcodecheck zien wat de mogelijkheden zijn op je adres.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

UPC Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   iframe   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   provider   providers   snelheid   sneller   televisie   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
ยป Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen